Lawyer in Delhi – Supreme & High Court Expert

If you're looking for an experienced and trustworthy lawyer in Delhi , I, Sidhant Dhingra , offer the best legal solutions. I actively practice in all of Delhi's district courts, the Delhi High Court, and the Supreme Court, providing effective and strategic legal assistance to my clients.

My services include criminal cases, economic crimes, white-collar crimes, cybercrime, fraud, bail, and anticipatory bail. I provide personalized guidance and strategies at every stage, from FIR filing to investigation, arrest, trial, and appeal. My goal is to provide every client with safe, timely, and result-oriented legal solutions.

See detailed information about my legal services here:
https://advocatesidhantdhingra.com/

For professional legal assistance or consultation, contact immediately:
Phone:
+91-9650677902

james2223

New member
Mən çilingərəm. On beş ildir bu işi edirəm. Əllərim həmişə yağ içində, belim ağrıyır, gözlərim yorulur. Amma işimi sevirəm. Çünki bilirəm ki, insanların ehtiyacına cavab verirəm. Bir gün yenə işdən gəlmişdim, çox yorğun idim. Arvad yemək hazırlamışdı, yedim, uzandım bir az. Televizora baxdım, sonra telefonu götürdüm. Dostum Kənan yazmışdı: "Necəsən, nə var nə yox?" Cavab verdim: "Yorğun, işdən gəlmişəm". Dedi: "Gəl sənə bir şey deyim, bir oyun tapmışam, çox gözəl, vaxt keçir". Düşündüm, niyə də yox? Dedi: "Mostbet oyunları çox maraqlıdır, yüklə, bax". Mostbet oyunları? Nədir bu? Axtardım, tapdım, yüklədim. Açıldı, qarşımda rəngarəng bir dünya peyda oldu. O qədər oyun var idi ki, saymaqla bitməz. Hamısı rəngli, hamısı maraqlı. Bir az gəzindim, baxdım, öyrəndim. Sonra qeydiyyatdan keçdim. Adımı yazdım, soyadımı, bir şifrə qoydum. İndi pul yatırmaq lazım idi. Kartımda iyirmi manat var idi. Düşündüm, itirsəm də vecimə deyil, sınaq üçündür. Yatırdım.
İndi oyun seçmək qaldı. Mostbet oyunları arasında gəzirdim, gözlərim qamaşırdı. Bir dənəsini seçdim, adı "Big Bass Bonanza" idi. Balıqçılıq mövzusunda, su, qayıqlar, balıqlar. Çox şən idi. Oynamağa başladım. Əvvəl-əvvəl bir şey başa düşmədim, sadəcə fırladırdım. Uduzdum bir az, qazandım bir az. Balans eyni qalırdı. Bu bir az cansıxıcı idi. Amma davam etdim. Birdən ekranda işıqlar yanıb-sönməyə başladı. Musiqi dəyişdi, böyük bir balıq peyda oldu. Pulsuz fırlanmalar başladı. Mən nəfəs almadan baxırdım. Bir fırlanma, iki fırlanma, üç fırlanma. Heç nə yox. Dörd, beş, altı. Yenə heç nə. Ümidimi kəsmişdim. Amma yeddinci fırlanmada ekran partladı. Balıqlar düşdü, qazanclar yığıldı, yenə düşdü, yenə yığıldı. Balans sürətlə artmağa başladı. On manat iyirmi oldu, iyirmi qırx, qırx səksən, səksən yüz altmış. Dayanmadı. Üç yüz iyirmi! Altı yüz qırx! Nəfəsim kəsildi. Min iki yüz səksən! Bu mümkün deyildi. Bu ola bilməzdi. Amma oldu.
Oturduğum yerdə donub qaldım. Nə edəcəyimi bilmirdim. Ürəyim döyünürdü, əllərim əsirdi. Qalxıb gəzməyə başladım otaqda. Sonra dayandım, dərin nəfəs aldım. Yenə telefona baxdım. Rəqəm hələ də orada idi. Min iki yüz səksən manat. Nə edəcəyimi bilmədim. Proqramda canlı kömək var idi, ora yazdım. Dedim: "Qazandım, pulu çıxarmaq istəyirəm". Operativ cavab verdilər. Addım-addım izah etdilər. Dediklərini etdim. Kart məlumatlarımı daxil etdim, məbləği yazdım. Gözləmə başladı.
Nəfəs ala bilmirdim. On dəqiqə keçdi, iyirmi dəqiqə keçdi. Hələ heç nə yox. Narahat olmağa başladım. Yenə canlı köməyə yazdım. Dedilər gözləyin, əməliyyat davam edir. Otuz dəqiqə. Otuz beş dəqiqə. Qırx dəqiqə. Birdən telefonuma SMS gəldi. Baxdım. "Hesabınıza 1280 manat köçürülmüşdür." Oxudum, bir də oxudum, üçüncü dəfə oxudum. Gerçək idi. Pul gəlmişdi. Oturub ağladım. Həyatımda ilk dəfə idi sevincdən ağlayırdım. O an başa düşdüm ki, bəzən ən gözlənilməz anlarda ən gözəl şeylər olur. Mən işdən yorğun gəlmişdim, çilingərlik edirdim, əllərim yağ içində idi, və birdən min iki yüz səksən manat qazandım.
Ertəsi gün Kənanla qarşılaşdım. Dedim: "Bilirsən nə oldu?" Dedi: "Nə?" Dedim: "Dünən mostbet oyunları oynadım, min iki yüz səksən manat qazandım". Gözləri böyüdü. "Zarafat edirsən?" dedi. SMS-i göstərdim. Oxudu, bir də oxudu, sonra mənə baxdı. "Mən sənə demişdim" dedi. Güldük. O gün nahar vaxtı gedib gözəl bir yerdə yemək yedik, mən çəkdim. Dostuma təşəkkür etdim, məni mostbet oyunları ilə tanış etdiyi üçün.
O pulla nə etdik, bilirsən? Arvadla danışdıq, qərar verdik ki, uşaqlar üçün yeni soyuducu alaq, köhnəsi xarab olmaq üzrə idi. Getdik, ən yaxşı soyuduculardan birini aldıq. Arvadın gözləri parladı sevincdən. Uşaqlar da sevindi. Qalanını da kənara qoyduq, "bəlkə gələcək üçün" dedik.
O gündən sonra həyatım bir az dəyişdi. İndi arada bir mostbet oyunları oynayıram, əylənirəm. Bəzən qazanıram, bəzən uduzuram. Amma heç vaxt çox oynamıram, heç vaxt acgözlük etmirəm. Çünki bilirəm ki, o ilk gün bir möcüzə idi. Və möcüzələr hər gün olmur. Ona görə də qazandıqlarıma şükür edirəm, itirdiklərimə də. Və hər dəfə mostbet oyunları açanda o günü xatırlayıram. O günü ki, çilingərlikdən gəlmişdim, yorğun idim, əllərim yağ içində idi, və birdən həyatım dəyişdi.